Foto: Fabbe & Sören

Så ser du Svenska Cupens gruppspel hos Bonnier

Den rekordtidiga tävlingssäsongen närmar sig med stormsteg och redan på fredagen den 25 augusti inleds gruppspelet i Svenska Cupen för herrar. Här följer matnyttig information kring hur du ser matcherna på någon av Bonniers plattformar.

Nu är det dags för tävlingssäsong i bandy igen. Det nya upplägget av Svenska Cupen Herr gör säsongsstarten rekordtidig och redan fredagen den 25 augusti är det dags för de första matcherna.

Samtliga matcher i gruppspelet, och även utvalda matcher från Svenska Cupen Dams gruppspel, kommer att direktsändas av Bonnier News på deras olika plattformar. Nedan följer en enkel guide kring hur du gör för att se matcherna på det sätt som passar dig bäst.

Expressen:

Samtliga matcher kommer att gå att se hos Expressen. Med abonnemanget Premium Max ser du alla matcher och får tillgång till all Expressens premiumjournalistik för 179kr/mån.

Klicka här för att logga in eller skapa ett konto hos Expressen

Bandypuls:

Du kan även se matcherna på Bandypuls! Samtliga matcher ses och med abonnemanget för 249kr/mån som även inkluderar tillgång till hela sajtens bandybevakning.

Klicka här för att logga in eller skapa ett konto hos Bandypuls

Bonnier News Local:

Bonnier-koncernen innehåller även en hel del av bandysveriges lokaltidningar. Respektive lokaltidning sänder alla matcher med det lokala laget/lagen. För att se matcherna behöver du abonnemanget +Allt för 199kr/mån. Har du redan ett sådant abonnemang för att läsa din lokaltidning idag så behöver du inte göra någonting extra.

Klicka här för att se vilka lokaltidningar som finns under Bonnier News Local

NTM:

Även NTM:s titlar med lokala lag i Elitserien erbjuder möjligheten att se ditt lag. På MVT kan du se IFK Motalas alla matcher i Elitserien Herr och på UNT kan du se såväl Sirius som Uppsala BoIS matcher i Elitserien Herr respektive Dam.

Så, när spelar då just ditt lag sina matcher i Svenska Cupens gruppspel?
Klicka här för att se spelschemat för både Svenska Cupen Herr och Dam

Finalspelet för både Herr och Dam avgörs i Sparbanken Lidköping Arena 14-15 oktober.


Turnering- och eventkalender

2024

Mars

15-16 mars Bandyfinalerna, Västerås

21-23 mars 4 Nations Cup, Göteborg

22-24 mars Distriktslagsturneringen, Stockholm

2025

Mars

25-30 mars, Dam- och Herr-VM, Lidköping


#älskabandy

Välkommen till bandyfamiljen! Följ Svenska Bandyförbundet på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok.
Facebook Instagram

Sponsorer