Partners

Som partner till Svenska Bandyförbundet finns möjligheter att associeras med världsledande landslag, skapa affärer i en vinnande miljö och nå ut till en bred målgrupp inom bandysverige – samtidigt som vi tillsammans formar livslånga minnen genom fantastiska idrottsupplevelser.

Hos oss blir du även en del av en bandyfamilj där alla är välkomna. Där bredd och rörelseglädje är lika viktigt som elitsatsning. Vi har därför partnerskap som passar alla typer av företag, oavsett storlek.

Bli en del av svensk bandy

Vi utgår ifrån förbundets exklusiva rättigheter och varje partners unika behov och specifika önskemål, där vi har möjlighet att erbjuda företag skräddarsydda lösningar inom exponering, merförsäljning, samhällsprojekt, nätverkande och marknadsföring.

Svenska bandyförbundet har som målsättning att vara världsledande inom bandy. Våra landslag är regerande världsmästare och här finns fantastiska möjligheter för dig som partner att associeras med vinnande lag!

Läs gärna vår partnerbroschyr → här

Kontakt

Anniela Forsell, VD
Svensk Bandyutveckling AB
Telefon: 08-699 63 02, 070- 407 18 86
e-post: anniela.forsell@svenskbandy.se


Våra partners

Svenska bandyförbundet har som målsättning att vara världsledande inom bandy och våra partners har fantastiska möjligheter att associeras med vinnande lag. Våra samarbetspartners är värdefulla och skapar förutsättningar för oss att utveckla svensk bandy.


Dina Försäkringar

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Dina Försäkringar vill förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas där när våra kunder behöver dem. Och det uppskattas. För fjärde året i rad har Dina Försäkringar branschens nöjdaste privatkunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. Dina Försäkringars engagemang i lokalsamhället är stort och stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.


Arenapartners


Bli medlem i 1925-klubben

Svenska Bandyförbundet vilar på stolta traditioner och bildades redan 1925. Partnerskapet i 1925-klubben är för småföretagare och privatpersoner som vill stötta svensk bandy och samtidigt få exklusiv tillgång till försläpp av biljetter till Bandyfinalerna och framtida hemma-VM.

Mer om 1925-klubben


Om Svensk Bandyutveckling AB

Svensk Bandyutveckling AB driver den kommersiella utvecklingen av Svenska Bandyförbundet, arrangerar större evenemang såsom SM-finalerna, kringarrangemang och eventuellt framtida VM samt bidrar till att stärka varumärket svensk bandy. Svensk Bandyutveckling AB ägs till 100% av Svenska Bandyförbundet.

Bli partner till svensk bandy

Turnering- och eventkalender

2024

Mars

15-16 mars Bandyfinalerna, Västerås

21-23 mars 4 Nations Cup, Göteborg

22-24 mars Distriktslagsturneringen, Stockholm

2025

Mars

25-30 mars, Dam- och Herr-VM, Lidköping


#älskabandy

Välkommen till bandyfamiljen! Följ Svenska Bandyförbundet på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok.
Facebook Instagram

Sponsorer