Svensk Bandyutveckling AB

Svensk Bandyutveckling AB driver den kommersiella utvecklingen av Svenska Bandyförbundet, arrangerar större evenemang såsom SM-finalerna, kringarrangemang och eventuellt framtida VM samt bidrar till att stärka varumärket svensk bandy. Svensk Bandyutveckling AB ägs till 100% av Svenska Bandyförbundet.

Samarbeten

Som partner till Svenska Bandyförbundet finns möjligheter att associeras med världsledande landslag, skapa affärer i en vinnande miljö och nå ut till en bred målgrupp inom bandysverige – samtidigt som vi tillsammans formar livslånga minnen genom fantastiska idrottsupplevelser.

Hos oss blir du även en del av en bandyfamilj där alla är välkomna. Där bredd och rörelseglädje är lika viktigt som elitsatsning. Vi har därför partnerskap som passar alla typer av företag, oavsett storlek.

Bli en del av svensk bandy

Vi utgår ifrån förbundets exklusiva rättigheter och varje partners unika behov och specifika önskemål, där vi har möjlighet att erbjuda företag skräddarsydda lösningar inom exponering, merförsäljning, samhällsprojekt, nätverkande och marknadsföring.

Svenska bandyförbundet har som målsättning att vara världsledande inom bandy. Våra landslag är regerande världsmästare och här finns fantastiska möjligheter för dig som partner att associeras med vinnande lag!

Läs gärna vår partnerbroschyr → här

Varmt välkommen till svensk bandy!

Kontakt

Anniela Forsell, VD
Svensk Bandyutveckling AB
Telefon: 08-699 63 02, 070- 407 18 86
e-post: anniela.forsell@svenskbandy.se


Turnering- och eventkalender

2024

Mars

15-16 mars Bandyfinalerna, Västerås

21-23 mars 4 Nations Cup, Göteborg

22-24 mars Distriktslagsturneringen, Stockholm

2025

Mars

25-30 mars, Dam- och Herr-VM, Lidköping


#älskabandy

Välkommen till bandyfamiljen! Följ Svenska Bandyförbundet på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok.
Facebook Instagram

Sponsorer