Svenska Bandyförbundet inleder samarbete med resebolaget Västanhede

Västanhede blir officiell resepartner till Svenska Bandyförbundet genom ett samarbetsavtal som sträcker sig åren 2024–2026. Inom samarbetet skapas möjligheter att transportera landslagen samt skräddarsy paketerade resor i och utanför Sverige.

– Vi är oerhört stolta och glada över att Svenska Bandyförbundet väljer att anlita oss som sin buss- och reseleverantör! Vi tycker det ska bli fantastiskt roligt att få transportera landslagen i våra fina profilerade bussar. Utöver landslagens busstransporter så kommer vi också att paketera resor till landslagens matcher i och utanför Sverige, säger Västanhedes VD och Ägare Tomas Ramsell. Detta samarbete ger oss också ett spännande nätverk som vi tror kan ge oss stora möjligheter framöver.

Anniela Forsell är VD på Svensk Bandyutveckling AB som driver den kommersiella utvecklingen på Svenska Bandyförbundet:

– Det är väldigt roligt att Västanhede går in som officiell resepartner till Svenska Bandyförbundet, säger Anniela Forsell. Vi är glada över att Västanhede vill vara med och utveckla svensk bandy tillsammans med oss nu när vi är i en spännande fas, där vi får fler hallar som ger en snabb och fartfylld bandy och som också lockar fler unga flickor till vår verksamhet. Vi delar Västanhedes värdegrund om mångfald och allas lika värde och det här avtalet är något som kommer att gynna båda parter på lång sikt.

Om Västanhede

"Västanhede är en växande modern kvalitets- och miljömedveten aktör i resebranschen.
Företaget har en bred verksamhet inom upphandlad trafik samt en omfattande beställningstrafik med många olika kunder som föreningar, företag och idrottsförbund.
Västanhede verkar över hela Sverige och vårt arbete kring alla människors lika värde är en självklar del av Västanhedes DNA.
Vi är en stor familj som värdesätter mångfald och ser alla typer av kompetens som betydelsefull för en kreativ, varm och spännande arbetsmiljö.
Tillsammans är vi Västanhede!"

Om Svensk Bandyutveckling AB

Svensk Bandyutveckling AB driver den kommersiella utvecklingen av Svenska Bandyförbundet, arrangerar större evenemang såsom SM-finalerna, kringarrangemang och eventuellt framtida VM samt bidrar till att stärka varumärket svensk bandy.

Svensk Bandyutveckling AB ägs till 100% av Svenska Bandyförbundet.

Turnering- och eventkalender

2024

Mars

15-16 mars Bandyfinalerna, Västerås

21-23 mars 4 Nations Cup, Göteborg

22-24 mars Distriktslagsturneringen, Stockholm

2025

Mars

25-30 mars, Dam- och Herr-VM, Lidköping






#älskabandy

Välkommen till bandyfamiljen! Följ Svenska Bandyförbundet på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok.
Facebook Instagram

Sponsorer