Nu släpps finalbiljetterna - ”En fest bandypubliken inte upplevt tidigare”

Bandyfinalen 2024 spelas i Västerås den 15-16 mars. Intresset väntas bli stort och nu kan du säkra din plats på läktaren. På fredag, klockan 10.00, släpps finalbiljetterna på bandyfinalerna.se.

För första gången på 34 år kommer Bandyfinalen avgöras i Västerås och dessutom blir det första gången någonsin som finalerna avgörs inomhus. Fem finaler kommer att spelas under två dagar, 15-16 mars, med dam- och herrfinalen under lördagen som den stora publika höjdpunkten.

Nu på fredag, 8 december, är det äntligen dags för dig och dina vänner att säkra era biljetter till finalfesten. Biljetterna släpps på bandyfinalerna.se klockan 10.00.

– Biljettsläppet är en tydlig markör för att temperaturen och pulsen höjs ytterligare inför det som komma skall. Vi ser väldigt mycket fram emot finalerna i Västerås med ett bra arrangemang, högsta kvalitet på isen och häftig stämning på läktarna och i eventområdet, säger Per Selin, ligachef för Svensk Elitbandy.

Publikfest och fullsatt arena

Flytten av Bandyfinalen till Västerås innebär också att det, för första gången på länge, finns en reell chans att finalarenan kommer att bli helt slutsåld. Något som är ett uttalat mål från arrangerande Svenska Bandyförbundet, Svensk Elitbandy och Västerås Stad och som Anniela Forsell, vd på Svensk Bandyutveckling AB och projektledare för Bandyfinalen, ser mycket fram emot.

– Vårt mål är att skapa en riktig folkfest i Västerås med en fullsatt arena och härligt pådrag i eventområden runtomkring. Vi har fantastiskt fina förutsättningar med en inomhusarena och vi arbetar för att skapa ett riktigt bra arrangemang och en unik stämning för bandypubliken. Bandyfinalen 2024 kommer att vara en upplevelse man absolut inte vill missa på plats, säger hon.

Se till att säkra dina biljetter till Bandyfinalen 2024 innan det är för sent!

Biljettsläpp Bandyfinalen 2024 - Fredag 8 december kl. 10.00

Fredag 15 mars, ABB Arena Syd

12.00 - Pojkar 17
15.30 - Flickor 17
19.00 - Pojkar 19

Lördag 16 mars, ABB Arena Syd

11.00 Bandyfinalen Dam
15.45 Bandyfinalen Herr

Köp dina biljetter och läs mer om Bandyfinalen 2024 på bandyfinalerna.se

Turnering- och eventkalender

2024

Mars

15-16 mars Bandyfinalerna, Västerås

21-23 mars 4 Nations Cup, Göteborg

22-24 mars Distriktslagsturneringen, Stockholm

2025

Mars

25-30 mars, Dam- och Herr-VM, Lidköping






#älskabandy

Välkommen till bandyfamiljen! Följ Svenska Bandyförbundet på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok.
Facebook Instagram

Sponsorer