Dina Försäkringar blir huvudpartner till Svenska Bandyförbundet

Svenska Bandyförbundet och Dina Försäkringar har tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal, som innebär att Dina Försäkringar går in som huvudpartner till förbundet under de tre kommande åren.

– Vi är otroligt glada över att Dina Försäkringar blir huvudpartner till Svenska Bandyförbundet, säger Anniela Forsell, VD på Svensk Bandyutveckling AB. Samarbetet innebär att vi får ökade möjligheter att utveckla svensk bandy och stärka både vår breddidrott och landslagsverksamhet. Det här är en spännande resa som vi gör tillsammans och som kommer att gynna bägge parter på lång sikt. Vi är stolta över att få välkomna Dina Försäkringar till den svenska bandyfamiljen.

– Dina Försäkringar har en lång tradition av att stötta bandy och nu går vi in som partner till landslagen och deras satsningar. Bandy är en folksport som många av våra kunder i hela landet är engagerade i och då känns det extra bra att kroka arm med Svenska Bandyförbundet, säger Gunilla Svensson, vd Dina Försäkring AB.

Om Dina Försäkringar

Dina Försäkringar är ett kundägt försäkringsbolag med rötterna djupt i den svenska myllan. Med 250 år av kunskap försöker vi tänka på det mesta som kan inträffa. Allt för att du ska få bästa möjliga hjälp när olyckan är framme.

Med kontor över hela Sverige är de nära sina kunder och stolta över att bidra och ge tillbaka till samhället. Tillsammans samarbetar Dina Försäkringar med organisationer och föreningar som delar deras värderingar om att göra skillnad i människors vardag. Välkommen till försäkringsbolaget med de nöjdaste privatkunderna enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI).

Om Svensk Bandyutveckling AB

Svensk Bandyutveckling AB driver den kommersiella utvecklingen av Svenska Bandyförbundet, arrangerar större evenemang såsom SM-finalerna, kringarrangemang och eventuellt framtida VM samt bidrar till att stärka varumärket svensk bandy. Svensk Bandyutveckling AB ägs till 100% av Svenska Bandyförbundet.

Turnering- och eventkalender

2024

Mars

15-16 mars Bandyfinalerna, Västerås

21-23 mars 4 Nations Cup, Göteborg

22-24 mars Distriktslagsturneringen, Stockholm

2025

Mars

25-30 mars, Dam- och Herr-VM, Lidköping






#älskabandy

Välkommen till bandyfamiljen! Följ Svenska Bandyförbundet på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok.
Facebook Instagram

Sponsorer