Foto: Privat / Tobias Sterner

Anne Holopainen lämnar sina uppdrag inom Svenska Bandyförbundet

Anne Holopainen, Regel- och domarkommitténs ordförande samt styrelseledamot, väljer att kliva av sina uppdrag inom Svenska Bandyförbundet.

Anledningen är att Holopainen för en tid sedan påbörjat en ny tjänst vilket gör att hon på grund av tidsbrist inte hinner med sina uppdrag för Svenska Bandyförbundet. Holopainen har varit ordförande i Regel- och domarkommittén sedan sommaren 2021.

– Det har varit väldigt kul att fått vara med att driva bandyn framåt, och särskilt att få jobba med alla härliga människor inom domarskapet. Men tiden som mitt nya arbete tar gör att jag nu väljer att kliva av Svenska Bandyförbundet och satsa helhjärtat på mitt arbete, säger Anne Holopainen.

– Entusiasm, driv och ett stort bandyhjärta är ord som väl sammanfattar Annes tid inom förbundet och vi vill tacka Anne för det fina jobb hon har gjort och önskar henne all lycka i framtiden, säger Pär Gustafsson, generalsekreterare i Svenska Bandyförbundet.

    Ny ordförande i Regel- och domarkommittén blir Pär Billsmon, som tidigare ingått i kommittén. Styrelsen kommer inom kort att fatta beslut om ersättare för styrelseposten.

    Senast uppdaterad:

    Turnering- och eventkalender

    2024

    Mars

    15-16 mars Bandyfinalerna, Västerås

    21-23 mars 4 Nations Cup, Göteborg

    22-24 mars Distriktslagsturneringen, Stockholm

    2025

    Mars

    25-30 mars, Dam- och Herr-VM, Lidköping






    #älskabandy

    Välkommen till bandyfamiljen! Följ Svenska Bandyförbundet på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok.
    Facebook Instagram

    Sponsorer