Välkommen till nya svenskbandy.se

Du är nu inne på Svenska Bandyförbundets nya hemsida. Vad roligt att du är här! Vi hoppas att sidan blir din naturliga informationskälla kring det som rör Svenska Bandyförbundets uppdrag och åtaganden, oavsett om du är aktiv spelare, ledare, representant för en förening eller distrikt, förälder, supporter eller bara nyfiken på bandy.

Med tiden ska du kunna hitta den information just du söker samtidigt som du ska kunna navigera på ett så enkelt sätt som möjligt.

Webbplatsen är långt ifrån klar och vi kommer att fylla den med information, nyheter och innehåll undan för undan. Det kommer också att, så småningom, lanseras flera nya features och finesser som kommer att göra din upplevelse mer personlig och mer relevant.

Du som har varit inne på den gamla webbsidan vet att den var (och fortfarande är) mycket informationstung med tusentals undersidor, dokument och länkar. Arbetet med att föra över delar av det innehållet till den nya sidan pågår. Vi jobbar också samtidigt med att sålla och rensa bort sidor och information som inte längre är relevanta.

Äldre information finns kvar

Gamla svenskbandy.se finns fortfarande kvar och kommer att finnas kvar ett bra tag till. Ingenting där är bortplockat och du kommer dit genom att klicka på den här länken eller via länken (Gamla svenskbandy.se) i menyraden längst upp till höger.

Däremot kommer vi inte att uppdatera den gamla sidan från och med nu, utan lägga allt nytt material här.

Vi hoppas du ska trivas på nya svenskbandy.se. Tillsammans går vi och svensk bandy en ljus, framgångsrik, trygg och rolig framtid till mötes.

#älskabandy

Svenska Bandyförbundet

Svenska Bandyförbundet har till uppgift att främja och administrera den organiserade bandyn i Sverige, och att företräda den internationellt.
Världens roligaste sport!

Om svensk bandy

#älskabandy

Välkommen till bandyfamiljen! Följ Svenska Bandyförbundet på sociala medier.
Facebook Instagram

Sponsorer