Foto: Martin Henriksson

Aftonbladet storsatsar på bandy - Svenska Cupen sänds på Sportbladet Play

Alla matcher från herrarnas cup samt damernas finalspel i Svenska Cupen sänds på Sportbladet Play. Aftonbladet satsar även på att rama in herrarnas final med en studiosändning med Sportbladets Anna Rydén och Jonas Claesson är på plats.

Försäsongen är i full gång och inom kort är det dags för kampen om säsongens första titel, både på herr- och damsidan, nämligen Svenska Cupen. Herrarnas cup spelas 1-3 oktober i Sparbanken Lidköping Arena och damernas finalspel avgörs i ABB Arena, Västerås, den 16-17 oktober. Och nu står det klart att matcherna kommer att sändas på Sportbladet Play.

Sportbladet kommer att sända samtliga matcher från Svenska Cupen Herr samt finalspelet från Svenska Cupen Dam. Herrarnas final kommer dessutom att ramas in av en studio där Sportbladets Anna Rydén och Jonas Claesson är på plats.

Ett bandyabonnemang på Sportbladet Play kostar 299 kronor första månaden och då får du, förutom hela Svenska Cupen för herrar, en Bandybibel som kommer hem i brevlådan lagom till säsongsstarten och finalspelet i Svenska Cupen för damerna.

Se Svenska cupen här (länk öppnas i nytt fönster)

Läs mer om Sportbladets storsatsning på bandy här (länk öppnas i nytt fönster)

---

Text: Martin Henriksson

Senast uppdaterad:

Turnering- och eventkalender

2024

Mars

15-16 mars Bandyfinalerna, Västerås

21-23 mars 4 Nations Cup, Göteborg

22-24 mars Distriktslagsturneringen, Stockholm

2025

Mars

25-30 mars, Dam- och Herr-VM, Lidköping






#älskabandy

Välkommen till bandyfamiljen! Följ Svenska Bandyförbundet på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok.
Facebook Instagram

Sponsorer