Foto: Romus Ramström

Aktuella domarutbildningar

Bli domare - Intresseanmälan

Vill du bli domare? Här kan du skicka in din intresseanmälan för att bli bandydomare.
Klicka på länken och fyll i formuläret.
Du kommer att bli kontaktad av vår domarambassadör, Amanda Bäverhag.

Till intresseanmälan

Domarutbildning för utvecklingsgrupp mot allsvenskan

Detta är domarutbildning för utvecklingsgruppen mot allsvenskan (UA). Utbildningen kommer att genomföras genom teori och praktik under Skärås cup i Västerås 30 sep- 2 oktober. Kostnad för kursen är 2000 kr där mat och boende är inkluderat. Kursprogram kommer senare.

Länk till anmälan här

Domarutbildning för grupperna Bandyallsvenskan Herr och Elit/Allsvenska

Detta är en utbildning för grupperna Elit/Allsvenska och Allsvenska. Kursen kommer att vara 27-28 augusti i Uppsala. Kursprogram kommer senare. Kostnaden för kursen är 2000 kr/ person.

Länk till anmälan här

Domarutbildning för grupperna FIB och Elit

Detta är anmälningssidan för FIB och Elitdomargruppen. Domarutbildningen kommer att hållas 27-28 augusti i Uppsala. FIB-domare och Elitdomare går gratis. Kursstart kommer att vara 27 augusti kl 09.00 och avslutas 28 augusti kl 15.00 Kursprogram kommer senare. FIB-domare och Elitdomare går gratis. Kursstart kommer att vara 27 augusti kl 09.00 och avlutas 28 augusti kl 15.00 Kursprogram kommer senare.

Länk till anmälan här

Domarutbildning förbundsdomare Småland

Detta är en förbundsdomarutbildning för domare i Småland. Utbildningen sker på Hydro Arena i Vetlanda den 24 september klockan 09.30 -16.00.
Alla som är intresserade av att börja döma får anmäla sig till denna kurs. Kursen kostar 1000 kr för domare som dömt tidigare år, är det däremot din första domarutbildning så går du gratis. Sista dagen att anmäla sig är 11 september. Fakturan kommer att skickas ut via epost mellan den 12-14 september.

Länk till anmälan här

Grundtränarutbildning

Utbildningen vänder sig till dig som är ledare och eller tränare för åldrarna 7 till 15 år och hålls i Västerås den 3-4 september. Sista anmälningsdag är 29 augusti. Utbildningen ställer inga krav på särskilda förkunskaper men det är en fördel om du tidigare genomgått bandyns Introduktionsutbildning för tränare. Vissa moment sker dock online före och efter de fysiska träffarna. För att boka övernattning kontakta ansvarig kontaktperson eller utbildare.

Länk till anmälan här

Turnering- och eventkalender

2022

19 – 23 januari VM P21 i Finland (Sverige deltar ej)

21 – 23 januari 4-nationersturnering Herrar i Nässjö (inställd)

11 – 13 mars VM F17 i Lidköping

18 – 19 mars SM-finaler i Junior- Dam- och Herrbandy i Uppsala

23 – 27 mars VM Dam i Åby

26 – 27 mars Distriktlagsturnering Stockholm

1 – 3 april VM P19 i Katrineholm
Om SM-finalerna 2022

#älskabandy

Välkommen till bandyfamiljen! Följ Svenska Bandyförbundet på sociala medier.
Facebook Instagram

Sponsorer